سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب شد اما الان سرفه و عطسه مکرر داره و زیر بینیش زرد شده بخاطر عطسه ها … آیا مشکل تنفسی داره؟

سلام وقت بخیر

احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد
لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4.3/5 - (3 امتیاز)
باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش ... سلام وقت بخیر چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید انقدر ...
سلام خسته نباشید من داخل خیابون ی بچه گربه تقریبا یک ماه و نیمه پیدا کردم داخل دهنش افت و عفونته بی اشتهاس ... سلام وقت بخیر به احتمال زیاد در گیر ویروس تنفسی گربه سانان شده معمولا به جراحی نیاز ندارن ولی بسته به شدت ...
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...
سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی ... سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه