سلام خسته نباشید گربه ما یک هفتشه و الان صداش گرفته و انگاری بدنش ضعیف شده زیاد تکون نمیخوره فقط یه گوشه وای میسته و میو میو میکنه (صداش گرفته)

سلام وقت بخیر

لطفا جهت ویزیت به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال دارد دچار بیماری ویروسی شده باشد و نیاز به انتی بیوتیک داشته باشد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید
سلام خسته نباشید‌ سوالی ک داشتم اینه ک من گربم تازه بچه بدنیا اورده میخام ببینم امکانش هست بچه بازم تو شکمش ... سلام وقت بخیر، بله حتما در اولین فرصت رادیولوژی انجام بشه
سلام من یه گربه ۹ ماهه دارم پرشینه. بخاطر ریزش مو دکتر براش امگا ۳ تجویز کرد دوره اول رو تموم کرد رفتیم برای ... سلام بله مشکلی نیست
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...