سلام خسته نباشید گربم بیرون از ظرف خاکش مدفوع و ادرار انجام میده روز اولی که آوردمش توی خاکش دسشویی میکرد تا همین دوسه روز پیش هم دستشویی هاش داخله خاک بود گفتم شاید خاکش کثیف شده عوض کردم ظرفه خاکو عوض کردم ناخناشم دیگه نگرفتم گفتم شاید چون ناخناش دردش میاد نمیره تو خاکش تا اینکه دیدم ادرارش خیلی قهوه ای شده که اولش فک میکردم مدفوعش باشه ولی اینجور نبود🥲

سلام وقت بخیر، ممکن است به دلیل عفونت ادراری ، و سوزش ، و درد ناشی از ادرار کردن باشد. لطفا فورا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا در صورت تشخیص هماچوری و عفونت ادراری داروی انتی بیوتیک مناسب تجویز شود.

3/5 - (1 امتیاز)
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...
سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض ... سلام وقت بخیر غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این ...
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین