سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره قابل درمان هست یا نه ؟ جراحی در چه صورتی انجام میشه ؟ هزینه جراحی تقریبا چقدر هست ؟ ممنون

سلام وقت بخیر

دیسپلازی با جراحی بهبود میابد
برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود خانومم اومده با ریکا و شامپو شستش الان ... سلام وقت بخیر، التهاب و قرمزی به دلیل حساسیت به ریکا اتفاق افتاده که باید دارهای ضد حساسیت و قطره چشمی مصرف ...
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین
سلام و عرض ادب داشتم سم میپاشیدم رو مورچه هایی که دور تکه ای کتلت بودن و کتلت کمی سم روی آن ریخت سگم آن را برداشت ...