سلام خسته نباشید. چند روزه که گربم اسهال گرفته و نمیتونه دستشویی کنه چون دردش میاد و همش مقعدش رو لیس میزنه چیکار کنم دردش کمتر بشه؟ ممنون میشم راه حل بگید

سلام وقت بخیر

ابتدا باید مشخص شود منشا اسهال از چی هست ( روده بزرگ یا روده کوچک با حتی دلایل دیگر ) تا بتوان داروی مناسب با مشکل حیوان را تجویز کرد.

3/5 - (1 امتیاز)
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام خسته نباشید بنده یه گربه اسکاتیش ۳ماهو۷روزه دارم که الان دیدم پشت گوشش لبه های گوشش سفیدک زده ویه قسمتش ... سلام وقت بخیر ممکن هست مبتلا به قارچ پوستی شده باشد لطفا جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...