سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری پیشگیری کنم ک نگیره

سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.

1/5 - (2 امتیاز)
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...
سلام من امروز به گربه ام قرص ضد انگل دادم خودم میخواستم بدونم ایرادی نداره ؟ سلام وقت بخیر اگر بر اساس دوز داده باشین مشکلی ندارد.
سلام وقت بخیر من یه گربه از تو خیابون پیدا کردم که گوشش بریدن زخم هم روی گوشش هست دیشب تب بالا داشت که قطع شده ... سلام وقت بخیر، آیا آزمایشی هم برای ارزیابی وضعیت حیوان انجام پذیرفته؟
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین