سلام خسته نباشید من ی مرغ مینا دارم نمی‌دونم چند وقتشه چند روزی هست غذاش تموم شده بودم یکی از فامیلامون گف ک میتونی بهش نخود چی له کنی بدی البته ک بی نمک باشه منم از اونجایی ک غذاش تموم شده بود نخورد له کردم ی کم آب ریختم چن روزی هست میدم بهش اما حال مرغ مینا بدع نمیدونم بخاطر غذاس یا ویژه دیگه ای مثلاً دمای هوا یا حالا هرچی تازگیا ک مریض شده از قفس ک در میاد می‌شینم میاد خودشو قایم می‌کنه دیگع مثل قبل نمیتونه پرواز کنه انگار زورشو ندارع از رو مبل ک میپره پایین همون چند تا بالی ک میزنه پراش می‌ریزه گوشه گیر شده در قفس و ک باز می‌کنی نمیاد بیرون اصلا تعادل ندارع هی میخوره زمین نمیتونه مثل قبل رو پاهاش وایسه بدنش لرزش داره رو دستم میاد حس میکنم ک پاهاش داغه موقع غذا خوردن انگار سرش گیج می‌ره یا چپ میبینه آخه دونه هاش راسته اون چپ و هی نوک میزنم کلشو هی تکون میده زیاد میشینه انگار گلاب ب سورتتون اسحاله دستشویاش سفید ابکیه یا رنگش عین همون نخوداس یا سبز تیرس میشه بگید پرندم چشه اینا اعلایم چ بیماریه میشه بگید اگه خیلی هادع ببرمش دامپزشکی میشه هرچه سریع تر بهم بگید ممنون میشم با تشکر

سلام وقت بخیر

قطعا بخاطر غذای ارائه شده است. نخودچی نه تنها تامین کننده نیازهای غذای پرنده شما نیست بلکه باعث عفونت و مشکلات گوارشی هم می‌گردد. در اولویت غذای مخصوص مرغ مینا تهیه و متعاقبا به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
با سلام و وقت بخیر تکه نخی دور زبان جوجه پیچیده شده بود که مقداری از آن را باز کردم ولی ته زبانش گره خورده بود ...
سلام ببخشید من 3 جوجه مرغه 3ماه دارم ولی گندو نمی خورن مشکل از چیست سلام وقت بخیر، گندم به تنهایی گزینه مناسبی برای تغذیه ماکیان نیست، همچنین به تنهایی طعم مطلوبی برای پرنده ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود