سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارم قبلا رنگش خاکستری خیلی خوبی بود الان رنگش تغیز کرده مشکیه مشکی شده همه جاش از چیه

سلام وقت بخیر

عوامل مختلفی مانند سن، تغذیه، شرایط نور محیط، استحمام، بیماری‌های متابولیک، التهاب کبد و … می‌تواند دخیل باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من دو تا عروس هلندی دارم ( نر و ماده ) عروس ماده ام امروز دیدم قفسه سینش دقیقا وسط فاصله سر ...
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...
تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی ... سلام وقت بخیر اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی ...
یه جوجه مرغ دارم امروز دیدم چشمش بسته س و نمیتونه باز کنه علتش چیه و چیکار باید بکنم؟🥲 سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی باعث بروز التهاب و عوارض در ناحیه سر، صورت و چشم شده است، از آنتی‌بیوتیک ...