سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با دست بازش کنم علائم ترشح و ورم نداره ولی یکمی لبه اش رنگش روشنه ، چه دارویی میتونم استفاده کنم براش

سلام وقت بخیر

احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
یه جوجه مرغ دارم امروز دیدم چشمش بسته س و نمیتونه باز کنه علتش چیه و چیکار باید بکنم؟🥲 سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی باعث بروز التهاب و عوارض در ناحیه سر، صورت و چشم شده است، از آنتی‌بیوتیک ...
سلام من ی عروس هلندی تقریبا دو هفته ای دارم الان یکی دو روز هست غذا نمیخوره چنگدونشم پره و خالی نمیشه همش یه ... سلام وقت بخیر سرلاک ارائه شده مناسب نبوده و باعث انباشتگی چینه دان و عفونت شده، لذا در اولین فرصت بهتر است ...
سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه ... سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...