سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه اصلا تکون نمیخوره ولی هنوز نمرده هیچ حرکتی از خودش نشون نمی ده ممنون میشم که جواب بدید .

سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
باعرض سلام من تعدادی عروس هلندی دارم پر صاف براق نیست یکی دم شکسته در نماید یکدونه پر می خوره به قفس خون ریزی ... سلام وقت بخیر، با یک حوله پرنده را مقید کنید، در پیج اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی، یک پست در ارتباط ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
کبوتر من بزگ شده ولی دانه نمی خوره باید چه کاری انجام بدم سلام وقت بخیر، باید در ابتدا بطور دستی اقدام به تغذیه کردن پرنده کنید تا تدریجا عادت کند.
سلام روز به خیر عروس هلندیم از دیروز ۵بار بالا می‌رود غذایی که خورده بود داخل چینه دانش هضم نشده بالا اورد ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا مسمومیت با فلزات سنگین وجود دارد. به دامپزشک مراجعه شود.