سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم بپرسم چیکار باید بکنم خوب شه خطرناکه؟

سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.

4/5 - (2 امتیاز)
سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو اگر باز هم خون مشاهده ...
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد سلام وقت بخیر مشکلی نیست نگران نباشید
سلام گربه من بچس همش خوابه خیلی بی حاله سلام نیاز به معاینه و مراجعه به دامپزشک است