سلام خسته نباشید من گربم یماهو چند روزشه تقریبا یه وجبه نژادشم dsh(خیابانی )هستش جنگل که بودیم یه تیکه نمیدونم چی بود رو خورد بعدش که امدیم خونه بی حال شده بود و راه نمیرفت تا میزاشتیمش روی زمین همونجا مینشست و می افتاد بهش ویتامین و شیر خشک نوزاد گربه و ضد انگل دادیم فرداش خوب شد الان باز از دیروزه دوباره بی حاله و میزارمش زمین میوفته دراز میکشه جون نداره راه بره بردیمشم دامپزشکی کیت بیماری ویروسی از دفوعش گرفت کفت که نداره و گفت چیزیش نیست پس چرا بیحاله و رشد نمیکنه

سلام وقت بخیر، اگر کیت های ویروسی منفی شده است و مطمئن هستین که چیزی از زمین خورده نیاز به عکس رادیولوژی داره که در صورت وجود جسم خارجی اقدام لازم صورت بگیرد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس ... سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی ...
سلام خسته نباشید گربم بیرون از ظرف خاکش مدفوع و ادرار انجام میده روز اولی که آوردمش توی خاکش دسشویی میکرد ... سلام وقت بخیر، ممکن است به دلیل عفونت ادراری ، و سوزش ، و درد ناشی از ادرار کردن باشد. لطفا فورا به دامپزشک ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...
سلام من گربه م دیروز از طبقه ی سوم افتاده پایین از لحاظ ظاهری مشکلی نداره بجز لب بالاش یکم ورم کرده و زخم شده،دندوناش ... سلام و وقت بخیر، حتما رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه