سلام خسته نباشید من مرغ مینا رو سه هفته هست که گرفتم بعد الان عادتی شده بهش غذای مخصوصش رو میدم نمیخوره ولی ماکارونی رو خیلی دوست داره آیا براش ضرر داره دو ماهش بیشتر نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر .جوجه عروس هلندی بهش غذا دادم حالش بد شد سرشو تکون داد بعد پاهاش به سمت پشت رفت نمیتونه وایسته ... سلام وقت بخیر، احتمالات مختلفی وجود داره، یا بطور صحیح تغذیه نشده، یا سرلاک مورد داشته، یا پرنده یک بیماری ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی من ی مدته پر سمت چپش رو بلند میکنه و جیغ میزنه انگار که یه چی داره اذیتش میکنه احتمالا ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد یک خراش یا جراحت ایجاد شده و بهتر است بال با دقت بررسی و جراحت برطرف بشود.
سلام بلدرچینم توسط کلاغ مورد حمله قرار گرفته و نوک بالایی شکسته و غذا نمیتونه بخوره . راهی برای درمان وجود ... سلام وقت بخیر، بله نو پرنده در گذر زمان و طی چند ماه رشد خواهد کرد. توصیه به مراجعه جهت درمان و پروتز منقار ...
طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید سلام وقت بخیر برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.