سلام خسته نباشید من سه تا بچه گربه دارم یه چهار روزه چشماشون عفونت کرده و ترشح میکنه و چشاشونو بسته نگه میدارن و امکان بردن به دامپزشکی ندارم میشه راه حل بگید

سلام وقت بخیر

میتونین فعلا از قطره چشمی کلوبیوتیک هر ۶ ساعت ۱ قطره و ویروسید هر ۸ ساعت ۱ قطره استفاده کنین
اگر بهتر نشدن به دامپزشکی مراجعه کنین
باید حتما توسط دامپزشک معاینه شوند

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
سلام وقت بخیر من یه گربه از سن دو هفتگی از حیاط همسایه پیدا کردم و در خانه نگه داری میکنم، الان تقریبا پنج ماهش ... سلام وقت بخیر برای هزینه ها لطفا با بیمارستان دامپزشکی تماس بگیرین
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه