سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی عروس هلندی هم همون علائم داره ولی دامپزشکی دارویی به من نداد لطفا راهنمایی کنید .ممنون

سلام وقت بخیر

در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی در مورد بیمار جدید پاسخگو نخواهد بود. بهتر است توسط دامپزشک معاینه و ار عامل عفونی نمونه برداری انجام بشود تا بر اساس آن، دارو تجویز گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری ... سلام وقت بخیر بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، ...
ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم ... سلام وقت بخیر احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده ن ...
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.