سلام خسته نباشید من داخل خیابون ی بچه گربه تقریبا یک ماه و نیمه پیدا کردم داخل دهنش افت و عفونته بی اشتهاس دارو باید استفذه کنه یا عمل داره هزینشو میخاستم بدونم

سلام وقت بخیر

به احتمال زیاد در گیر ویروس تنفسی گربه سانان شده معمولا به جراحی نیاز ندارن
ولی بسته به شدت جراحات ممکنه از دوهفته تا یک ماه درمان طول بکشه
فعلا با دهان شویه کلرهگزیدین ضد عفونی بفرمایید و در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام گربه من بچس همش خوابه خیلی بی حاله سلام نیاز به معاینه و مراجعه به دامپزشک است
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...
من یک بچه گربه ۳ ماهه دارم. میتونم پوشکش کنم؟ ضرری نداره براش؟ اگه راه بهتری وجود داره که انجام بدم برای اینکه ... سلام وقت بخیر، خیر به جای پوشک باید برای گربه ظرف خاک قرار بدید.
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...