سلام خسته نباشید من خرگوشم بند انگشت پاش شکسته الان جاش کبوده و اون انگشت شکسته رو بالا نگه داشته باید چیکار کنم که زودتر خوب شه و از شدت دردم همش دندوناشو بهم میکشه و بی حاله

سلام وقت بخیر، باید آتل گرفته بشه و در صورت نیاز با توجه به شدت آسیب اگر زیاد باشه بند انگشت جدا بشه

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید خرگوش من در بدنش ی حشره سیاه هست و چنتا دونه سیاه روی خزه هاش میشه راهنمایی کنید ک چی هستند ... سلام وقت بخیر، احتمالا وجود آلودگی انگلی پوستی هست. شست و شو پوست برای خرگوش میتونه ضرر داشته باشه. اگر گل ...
من یک لاک پشت ۶ ساله دارم، یک هفته هست که غذا اصلا نمی خوره چند روز قبل هم استفراغ خونی داشت و اصلا راه نمی رفت ... سلام وقت بخیر بهترین اقدام جراحی هست و در اکثر مواقع به خاطر شرایط محیطی قادر به تخم گذاری نیستند.
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه
سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید