سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون وقت از همون موقع که آوردمش داخل تا الان فقط داره ادرار می‌کنه اون وقت بعد تازه امروز سرگین کرده اون وقت شل مانند قهوه‌ای روشن قهوه عادی بود حالش خوب بود الان نمی‌دونم واسه دل پیتشو دل پیچش چیکار بکنه الان من به مشاورتون احتیاج دارم که الان من چه قرص ضد انگلی واسش بگیرم و اینکه چه نوع خاکی براش خوبه و من از میکس سیب زمینی و برنج و هویج و کلم بروکلی و مرغ استفاده کردم میکسشو که خونگی خونگی بود غذاش اصلاً لب بهش نمی‌ذاره گوش نریختم داخلش گفتم اگه نخورد خراب نشد ولی حالا نمی‌خوره هیچ چه غذای الان شما پیشنهاد می‌کنی که می‌خوره غذا خونگی هم باشه فکر کنم به سن بلوغ نرسید هنوز بچه باشه

سلام وقت بخیر

غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه
اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب پز بهش بدین
قطره ی پدی لاکت هر ۱۲ ساعت نیم سی سی میتونه به بند امدن اسهال کمک کند
قرص ضد انگلی باید با نسخه از داروخانه تهیه شود . میتوانید از داروخانه انسانی قرص مبندازول تهیه کنین اما با نسخه میتونین تهیه کنین

5/5 - (1 امتیاز)
گربه ام نژاد اسکاتیش بیریتیش هستش چند وقتیه تو مدفوعش خون هستش حس میکنم درد شکم هم داره ناله هم میکنه من سمنان ... سلام وقت بخیر برای تشخیص قطعی باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
سلام وقت بخیر ببخشید گربه ای تو محل پیدا کردم گربه بزرگ حمله کرده یا از ارتفاع افتاده نمیدونم بردیم دکتر بخیه ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به پانسمان مداوم و شستشوی زخم داشته باشد مجددا به دکتر مراجعه بفرمایید