سلام خسته نباشید مرغ عشق من توسط یکی دیگه از پرنده هام نکش کامل کنده شده چیکار کنم ؟

سلام وقت بخیر

باید به پرنده جهت تغذیه، سرلاک بدهید، از سوی دیگر جهت مداوا و ترمیم منقار به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از ... سلام وقت بخیر تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی ...
سلام پرنده من یک دفعه پراش شروع کرده به ریختن از دیروز بعد بال هاش رو ماه های اولی که اوردمش چیدم الان ۱سال ... سلام وقت بخیر، احتمال ابتلا به بیماری‌های پوست و پر مطرح می‌باشد. توصیه میکنم یک عکس با کیفیت از عارضه یا ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...