سلام خسته نباشید ما یک پرنده (قمری) توی حیات پیدا کردیم دیدیم خون ریزی کرده خونشو بند آوردیم دیدم که زیر سنش سوراخ ،امکان داره خورده باشه به یک جایی که صدمه دیده باشه یا تیر خورده باشه؟؟؟؟؟ لطفاً زود جواب بدید

سلام وقت بخیر

بله امکان بروز جراحت در اثر برخورد با جسم تیز، اصابت ساچمه و حتی گاز گرفتن گربه و … هست.
بهتره در دامپزشکی دقیق‌تر معاینه بشه.

4/5 - (1 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده ... سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش ...
سلام من عروس هلندی دارم نمیدونم چند ماهشه پس کلش کچله و نمیتونه پرواز کنه چکار کنم؟ سلام وقت بخیر لطفا از پرنده یک عکس، فیلم یا کلیپ با کیفیت ارسال نمایید.
سلام من ی عروس هلندی تقریبا دو هفته ای دارم الان یکی دو روز هست غذا نمیخوره چنگدونشم پره و خالی نمیشه همش یه ... سلام وقت بخیر سرلاک ارائه شده مناسب نبوده و باعث انباشتگی چینه دان و عفونت شده، لذا در اولین فرصت بهتر است ...
سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی ... سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.