سلام خسته نباشید.عروس هلندی ما مدفوعش زردرنگ شده و بیحاله.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرندتون درگیری گوارشی دارد و باید معاینه و مدفوع آزمایش شود.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام روز بخیر عروس هلندی من خودشو زده به پنجره پایین چینه دان زخمی شده یعنی استخوان میشه تقریبا هی خونریزی ... سلام وقت بخیر، در اثر شدت برخورد پوست و بافت زیرین دچار آسیب و خونریزی شده. محل جراحت را با پنبه تمیز و دهانشویه ...
سلام چشم گربمم عفونت کرده واسه خوب شدنش باید چیکار کنم سلام وقت بخیر باید توسط دامپزشک معاینه شود تا تشخیص دقیق و قطره صحیح تجویز شود اگر فعلا فرصت و موقعیت مراجعه ...
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام عروس هلندی دارم یک سال خریده ام پرهای بال و دمش افتاد و وقتی در میخواد در بیاد خشک میشود و میافتد ویتامین ... سلام وقت بخیر احتمالا با توجه به توضیحات، پرنده مشکوک به ابتلا به بیماری فساد پر و منقار طوطی سانان می‌باشد. مکمل ...