سلام خسته نباشید. طوطی ملنگو نر دارم، حدودا ۱۳ الی ۱۴ ساله‌ش هست و جوجه گوشتی بوده که بزرگش کردیم. نزدیک دو ماهه به وسایل تزئینی داخل قفسش غذا می‌ده و کل غذاها رو بیرون میاره و خیلی لاغر شده. باید چی‌کار کنم؟ :((

سلام وقت بخیر، با وسایل داخل قفس ارتباط عاطفی برقرار کرده، ترجیحا وسایل از قفس خارج بشود، ختی قفس تعویض گردد، در صورت ادامه لطفا به دامپزشکی مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید سلام وقت بخیر برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...