سلام خسته نباشید سگ من ۹ ماهشه چند دقیقه ازش غافل شدم عروسکشو پاره کرده بود پشم شیشه دورش ریخته بود نمیدونم خورده یا نه اگر خورده باشه مشکل جدی براش پیش میاد؟

سلام وقت بخیر

در صورتی که دچار علائم استفراغ ، بی اشتهایی، دل درد ، اسهال شد لطفا به دامپزشکی جهت اخذ عکس رادیولوژی مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین
سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم ... سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...
سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می ... سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین