سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له میزنه درحدی ک واقعا نمیشه به کارش توجه نکرد دکتر بردمش گف ادویه دادی دود خورده بهش ولی حس میکنم دلیلش این نیس چون دفعه های قبل میبردمش دامپزشکی همین حرفارومیزد توروخدا بگید چیکارکنم

سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...
سلام من نزدیک چند روزی هست سگم اسهال هستش امروز دیدم تو کل خونه دستشویی کرده و بالا آورده و خیلی ترسیدم الان ... سلام وقت بخیر دامپزشکی تشریف ببرید کیت و آزمایش خون باید انجام بشه و سرم تراپی و آنتی بیوتیک تراپی انجام ...
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
سلام وقت بخیر مدتی هست سگم خارش داره به مدت ۲۱ روز قرص استروئیدی مصرف کرده ولی به محض قطع کردن دارو دوباره ... سلام وقت بخیر، به دلیل آلرژی و حساسیت هست. تا زمانی که ماده ی حساسیت زا در محیط باشه حتی وقتی دارو را قطع کنین ...