سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏

سلام وقت بخیر

صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع ...
سلام طوطی راهب من پاش شکسته الان 8روزه اتل بستن با چسب پارچه ای کی باید چسب رو باز کنم سلام وقت بخیر، در صورت آتل‌بندی درست و تجویز داروهای لازم، حداقل چهار هفته باید صبر کنید.
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی دارم سه روزه که طوطی برزیلی خریدم امروز یکی از عروس هلندی هام کسل شده و می‌لرزه ... سلام وقت بخیر احتمال بروز بیماری با توجه به توضیحات وجود دارد. پرنده تازه وارد قرنطینه و پرنده بیمار به دامپزشکی ...
عروس هلندیم افسرده شده و اصن شاد نیست خیلی گازم میگیره و در خدی که خون بیاد بیشتر ساکت و رو دست نمیاد راهنماییم ... سلام وقت بخیر، رفتارهای مطرح شده به دلیل ورود به فصل تولید مثل و متعاقبا قلیانات هورمونهای جنسی می باشد. بهتر ...