سلام خسته نباشید‌ سوالی ک داشتم اینه ک من گربم تازه بچه بدنیا اورده میخام ببینم امکانش هست بچه بازم تو شکمش بمونه یا نه یکی هم اینکه بچه های گربه دستشویی نمیکنن؟

سلام وقت بخیر، بله حتما در اولین فرصت رادیولوژی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...
سلام من یک گربه دارم توی راهرو نگه میدارم رفتم خونه اومدم دیدم پاشو بالا میگیره ، میخوره و فقط میومیو می‌کنه ... سلام وقت بخیر، احتمال اینکه از ارتفاعی افتاده باشد و با تصادفی داشته باشد هست. در نتیجه برای بررسی دقیق اسیب ...
سلام من یدونه نوزاد گربه داخل پارکینگ خونمون پیدا کردم و مادری نداشت حتی یک روز هم منتظر موندم ولی خبری از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه و گرفتن عکس رادیولوژی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه