سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش دامپزشکی هیچی نگف فقط ضد انگل بهش دادن و گفتن چون بیش از حد بهش شیر دادین شکمش خیلی بزرگ شده امروزم ک از خواب پا شده بود هی میخاست استفراغ کنه ولی خوب نتونست یکی بهم گفت اگ نمک و اب رو مخلوط کنم بهش بدم شاید بتونه بالا بیاره ،دادم بهش ولی بالا نیاورد انگار هسته هندونه چیزی خورده باشه… شما چیزی پیشنهاد میکنید ک بدم بهش؟

سلام وقت بخیر

تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره
و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید
اگر بی اشتهایی و استفراغ همچنان ادامه داشت باید سرم و داروی تزریقی بگیره

یک امتیاز ثبت کنید
من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب ...
سلام وقت بخیر گربه من قبل زایمان کک داشت و الان بچه های ۴ روزه اش هم کک گرفتن چیکار باید بکنم ؟ سلام وقت بخیر لطفا جهت درمان و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه کنین محیط زندگی گربه ها را مرتب جارو برقی ...
سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س ... سلام وقت بخیر ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام ...
سلام گربه ی من بعضی وقت ها راه میره پای سمت چپ لنگ لنگ میزنه چکار کنم سلام وقت بخیر باید معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام شود تا علت مشخص شود ممکنه التهاب ، عفونت ، گاز گرفتگی ...