سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض نشده و استرس و اینا هم نداشته کلا همه چی عین قبله بی حال هم نیست خیلی صبح سعی کرد بالا بیاره ولی چیزی بالا نیاورد و بهش مالت هم میدم میشه کمکم کنین لطفا خواهش میکنم

سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
دو گربه بی مادر رو از سه چهار روزگی بزرگ کردم الان چهار ماهه هستند دیشب تو حیاط یه گربه بزرگ اومده بوده از صدای ... سلام وقت بخیر لطفا بدنش رو از نظر وجود گازگرفتگی حتما بررسی بفرمایید و در صورت وجود حتما به دامپزشک مراجعه ...
سلام خسته نباشید امروز از خرید برگشتم گربه پشت سرم اومد آوردمش داخل خونه کوچیکه بهش غذا دادم گوشت خام دادم ... سلام وقت بخیر گوشت خام ، و به طور کلی غذای خام نباید بدید برای لنگش دست هم باید عکس رادیولوژی انجام بشه که ...
سلام گربه من حدودا سه هفته پیش زایمان کرد و چهار تا بچه به دنیا آورد چشم های یکی از بچه ها یکیش باز نشده ،یکی ... سلام وقت بخیر، اگر میتوانید با پنبه مرطوب ارام ارام پلک ها را بکشید تا باز شود در غیر اینصورت به دامپزشکی مراجعه ...
سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان ... سلام وقت بخیر ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود و ...