سلام خسته نباشید خرگوش من در بدنش ی حشره سیاه هست و چنتا دونه سیاه روی خزه هاش میشه راهنمایی کنید ک چی هستند و درمانش چیه

سلام وقت بخیر، احتمالا وجود آلودگی انگلی پوستی هست. شست و شو پوست برای خرگوش میتونه ضرر داشته باشه. اگر گل و گیاه اطرافش هست حذف بشه و برای بررسی و درمان مناسب به دامپزشک اگزوتیک مراجعه بشه

4/5 - (2 امتیاز)
نوزاد جوجه تیغی که هنوز چشم باز نکرده آیا شیر پاستوریزه میخوره یا برای آن ضرر داره تغذیه آن چیست سلام از شیر بچه گربه استفاده شود
سلام روز بخیر عروس هلندی من خودشو زده به پنجره پایین چینه دان زخمی شده یعنی استخوان میشه تقریبا هی خونریزی ... سلام وقت بخیر، در اثر شدت برخورد پوست و بافت زیرین دچار آسیب و خونریزی شده. محل جراحت را با پنبه تمیز و دهانشویه ...
خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه ... سلام وقت بخیر بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه مثل موضوع آلرژی و بلند ...
سلام بنده ی سگ شیتزو تریر ۴ ساله دارم ک از دیشب بی‌حالی توش دیده شد امروز دوبار استفراغ کرد و بعداز اون ب پزشک ... سلام وقت بخیر، احتمالا واکنش الرژیک هست باید در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنین