سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری شون سخت شده دوباره باردار شده میشه تو طبیعت ولشون کرد؟

سلام وقت بخیر

ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان
ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد انگل به فاصله هر یک ماه تزریق بشه و سپس رهاسازی

5/5 - (1 امتیاز)
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
سلام وقتتون بخیر، گربه من الان دو سه روزه خیلی هم خودشو لیس میزنه و هم خودشو میخارونه. امشب اتفاقی روی شکمش ... سلام وقت بخیر احتمال ابتلا به قارچ پوستی وجود دارد لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه ...
سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و ...
سلام و وقت بخیر برای گربه 1 ماهه و دو هفته‌ام قرص ضد انگل تهیه کردم و بهش دادم نیم ساعت بعد از خوراندن قرص استفراغ ... سلام وقت بخیر مشکلی نیست یه بار دیگه بهش بدید