سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن نه گانه وقرص انگل رابه وقت خورده فقط میخواستم بدونم که چرابه همچنین موریزی یاهمون پشم ریزی شدید دوچار شده طوری که خودش رامیخواراند گودگود مو میریزه دلیلش چیه ایا استرس است یانزدیک به فعل یاهمون فال شدنش هست مباشد ایا ن دلیل دیگری هست لطفاتاشدت بالاتری قرارنگرفته است راهنمایی خیلی دقیق کنید

سلام وقت بخیر

واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره
خارش به همراه ریزش موها علل مختلفی باکتری ، قارچی یا انگلی ممکنه داشته باشه
حتی ممکنه به علل غدد درون ریز باشه
باید توسط دامپزشک معاینه بشه و سپس نمونه گیری تخصصی از پوست و آزمایش های مربوطه گرفته بشه و درمان اختصاصی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید ...