سلام خسته نباشید بنده یه گربه اسکاتیش ۳ماهو۷روزه دارم که الان دیدم پشت گوشش لبه های گوشش سفیدک زده ویه قسمتش خیلی کم موستش رفته زخم شده میشه بگید علتش چیه

سلام وقت بخیر

ممکن هست مبتلا به قارچ پوستی شده باشد
لطفا جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...
با سلام یه گربه dsh از حدود یک ماهگی به سرپرستی گرفتم(مادرش رفته بود زیر ماشین) الان سه ماهه شده پنج روزه تب و ... سلام وقت بخیر علائمی که میفرمایید نیاز به بررسی توسط دامپزشک و مشاهده ازمایش خون و شرایط بالینی حیوان دارد ...
درود گربم من سه تا بچه داشت حالا دو تاشو واگزار کردم و الان دو سه روزه دو تا سینه عقبیش ورم کرده شرایط ندارم ... سلام وقت بخیر، سعی کنین این یکی توله رو روی اون دوتا سینه بذارین، به مرور کوچک میشه
گربه ام اشتباه شربت دیفن هیدرامین خورده در حد چند قطره بعدش استفراغ کرد مشکلی پیش‌نمیاد؟ سلام وقت بخیر اگر علائم بیشتری نشان نداده جای نگرانی نیست در غیر اینصورت به دامپزشکی جهت سرم تراپی مراجعه ...