سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی دره میشه بگید که ببرمش دکتر

سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر مرغ مینا پیدا کردم که گربه از پاش گرفتش و پاشو از جا درآورده میخواستم ببینم هزینه درمانش ... سلام وقت بخیر برای هرگونه اعلام نظر باید پرنده معاینه و ارزیابی شود، در اصل تشخیص بر پایه معاینه و ارزیابی ...
عروس هلندی نژاد. لتینو. دو روز هست که. اسهال شده چیکار کنم چی بدم بخوره و یک عروس هلندی دیگم نژاد سیامون ارزن ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی استفاده کنید.
سلام پرنده من بر اثر کریستال نعنا که تو آب حل شده بوده مسموم شده با شیر سم زدایی کردم الان بیجار و بیهوش افتاده ... سلام و وقت بخیر کیس‌های مسمومیت جزو موارد اورژانسی می‌باشند از این رو درمان‌های خانگی برای نجات آنها اصلا ...
سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه ن ...