سلام خسته نباشید ببخشید سگ من از دیروز سه بار استفراغ سفید رنگ مایع کرده و هیچی نخورده فقط بعضی وقتها آب میخوره از همون دیروز هم بی‌حال شده و فقط می‌خوابه خواهشا کمکم کنید که چیکار کنم . هزینه اینکه ببرم دامپزشکی رو ندارم بیکار شدم دستم خالیه ممنون میشم کمکم کنید لطفا

سلام وقت بخیر

۲۴ ساعت بهش ناشتایی بدید هم آب و هم غذا
مقداری یخ فقط در جلوش بذارید
بعد از ۲۴ ساعت هم با حجم کم غذا بهش بدید فقط سینه مرغ و برنج

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
یه سگ هار داخل ساحل سگمو گاز گرفت یکم زخم شده شکمش سگم واکسن هاری خورده و 2سالشه آیا خطری تحدیدش میکنه؟ سلام وقت بخیر بله اگر سگ هار بوده باشه سریعا به دامپزشکی مراجعه کنین خودتون هم با سگتون تماس مستقیم نداشته ...
سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.