سلام خسته نباشید امروز از خرید برگشتم گربه پشت سرم اومد آوردمش داخل خونه کوچیکه بهش غذا دادم گوشت خام دادم شیر و آب هم دادم شیر نخورد ریخت و اینکه الان چیکار کنم یه کم میلنگه احتمالا نیاز به مراقب داشته باشه کلا نمیدونم چیکار کنم و فکر نمی‌کنم بابام ببرتش دکتر بدنش کثیفه حمام ببرمش اا چی بشورم چیکار کنم براش

سلام وقت بخیر

گوشت خام ، و به طور کلی غذای خام نباید بدید
برای لنگش دست هم باید عکس رادیولوژی انجام بشه که شکستگی‌ها یا مو برداشتگی احتمالی تشخیص داده بشه

یک امتیاز ثبت کنید
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...
سلام وقت بخیر. اگه شربت استئوکر همراه با شیر خشک ترکیب بشه و به بچه گربه داده بشه در جذب کلسیم مشکلی ایجاد ... سلام و وقت بخیر، شربت استئو کربا توجه به وضعیت بدنی باید تجویز بشه لطفا با دامپزشک مشورت بفرمایید
لثه ی گربه ام متورم و قرمز شده و کمی خونریزی داره چه داروی نیاز است؟ سلام وقت بخیر فعلا با دهانشویه کلرهگزیدین و پنبه ضد عفونی بفرمایید و از نظر جرم دندانی چک اگر هم ریشه دندان ...