سلام خسته نباشید آیا به خوکچه می تونم گوشت بدم؟

سلام وقت بخیر

خیر
یونجه – گوجه یا فلفل دلمه یا هر دو
جز غذای اصلی هست

یک امتیاز ثبت کنید
یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ...
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه
سلام وقتتون بخیر ی مرغ دارم تقریبا پنج ماهشه داخل چشاش کف می‌کنه و‌غذا نمیخوره چیکار کنم سلام وقت بخیر، احتمال درگیری پرنده با یک بیماری ویروسی یا باکتریایی اثر گذار بر سینوس‌های صورت مطرح است، ...
سلام من یک خرگوش دارم که سی روزشه و نژاد لوپ هست شبی که گرفتم کاملا صحیحو سالم بود ولی امروز همش میخوره و میخابه ... سلام وقت بخیر این علامت که فرمودین یک علامت کلی هست و نمیشه به یک مورد نسبت داد مهمترین مسئله محبط نگه داری ...