سلام خسته نباشید ، من یک ماهی هست عروس هلندی گرفتم و از اول یکی از چشم هاش زخم بود و زخم خوب شده ، چشمش رو نه میتونه کامل باز کنه نه کامل ببنده ، هیچ ترشح و زخمی نیست اما یک چاک روی پلکش هست که پلک رو به دو قسمت تقسیم کرده و از اون چاک مردمک چشمش کاملا مشخص هست ، پماد زیاد زدم اما خوب نشده ، چیکار باید بکنم؟ اصلا خوب میشه؟

سلام وقت بخیر

بهتر است پلک توسط عمل جراحی، اصلاح شود لذا توصیه به مراجعه می‌گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی دارم بعد یهو لایه بال یه چیزی شبیه به مگس دیدم و هر کاری می کنم در نمیاد چسبیده ... سلام وقت بخیر پودر پروپوکسور رو و بین پرها اجرا بشود.
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...
سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی ... سلام وقت بخیر در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی ...