سلام خسته نباشید ، بلدرچین من اسهال‌ های کفی داره و خیلیم عصبیه توانایی بردنش به دامپزشکی رو الان ندارم میشه راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، احتمالا یک عفونت گوارشی باشد، از داروخانه دامپزشکی یک آنتی بیوتیک برای عفونت‌های گوارشی تهیه و ۵ روز استفاده کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی ... سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام من یه عروس هلندی سه ماهه دارم از وقتی سرلاکی بود خودمون بزرگش کردیم خیلی عادیو شیطون و دستی بود بعد از ... سلام و وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادید بهتره که از پر های افتاده عکس و فیلم با کیفیت ارسال کنید چون آیتم ...