سلام خسته نباشید، یه سوال خدمت شما داشتم اونم اینکه یکی از اعضای خانواده ما آبله مرغان گرفته اند، میخواستم ببینم به پرنده مون که یک عروس هلندی هست سرایت میکنه یا خیر

سلام وقت بخیر

خیر نگران نباشید آبله مرغان انسان با پرندگان مشترک نیست و بلعکس.

5/5 - (1 امتیاز)
۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟ سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا ...
من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت ... سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع ...
یک جوجه مرغ ابریشمی دارم روش جسم سنگین افتاد بعد از دو روز که بهش دست زدم بدنش به طور خیلی غیر طبیعی باد کرده ... سلام وقت بخیر احتمالا به واسطه شدت ضربه، یک یا چند کیسه هوایی که کمک به تنفس پرنده می‌کند دچار آسیب جدی شده، ...
سلام خسته نباشین یه عروس هلندی دارم که زیر بالش یه غده به اندازه یه لوبیا وجود داره چه کاری براش انجام بدم ... سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی مانند آبسه، تجمع بافت چربی، کیست فولیکول پر و .... مطرح می‌باشد. برای درمان ...