سلام خسته نباشید،یه جوجه عروس هلندی ماده 4 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و مثل سکته کردن و همین امروز 3 بار اتفاق افتاد و به حالت اولی خودش برمیگرده ولی سرحال نیست و میخواستم بدونم که علتش چیه و باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ….
لذا باید پرنده را بطور دقیق معاینه کنیم.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
سلام جوجه عروس هلندیم 15روزه هست و امروز از خانوادش جدا کردم چون بهش غذا نمیدادن امروز بعش سرلاک دادم خیلی ... سلام وقت بخیر، احتمال بخاطر ضعف و افت قند هست. فعلا تا پایان روز سرلاک بصورت دستی ارائه بدین اگر مشکل رفع نشد ...
من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است ... سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر ...
سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز ... سلام وقت بخیر پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به ...