سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از یک ربع استفراغ کرد (سرش را اونور اینور کرد ارزن از دهانش در اومد)بعد یک کن بیحال شد و الان داره چرا میزنی چکار باید انجام بدم ؟و آیا حال طوطی من خوبه؟ممنون میشم هر چه زود تر جواب بدین

سلام وقت بخیر

تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی مقتضی تجویز گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه طوطی گرینچیک دوماهه دارم، یه پاشو همش بالا میگیره و یکی دو روزه مدفوعش قرمزه،مریضه یا طبیعیه؟ سلام وقت بخیر، قطعا هردو علامت مطرح شده علایم نامطلوبی هستند. هرگونه درد و آسیب در پا، با علایمی مثل التهاب، ...
یه جوجه عروس هلندی دو هفته ای دارم که پدرش خاکستری هست و مادرش زرد یه جوجه به دنیا اوردن نوک پایینش از نوک بالایی ... سلام وقت بخیر، منقار پایین بایذ اصلاح و کنترل بشه و هر دو فک بالا و پایین در تراز صحیح قرار بگیرد.
سلام من عروس هلندی دارم نمیدونم چند ماهشه پس کلش کچله و نمیتونه پرواز کنه چکار کنم؟ سلام وقت بخیر لطفا از پرنده یک عکس، فیلم یا کلیپ با کیفیت ارسال نمایید.
سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.