سلام خرگوش من نوع مینی لوپ دیشب وقتی راه میرفت یک پاشو بالا میگرفت تو گوگل زدیم گفتن چیز مهمی نیس صبح دیدم کل دست و پاش فلج شده نمیتونه راه بره و فقط میلرزه غذام نمیخوره باید چیکار کنم؟ تورو خدا زود جواب بدید

سلام وقت بخیر

قدرت اندام خلفی در لاگامورف ها بسیار بالاست و در مواردی ممکنه ستون مهره آسیب ببینه
برای بررسی رایولوژی نیاز هست

5/5 - (1 امتیاز)
قبل از اضافه کردن یک گربه جدید به گربه های موجود در خانه باید چه عواملی را در نظر بگیریم؟ گربه جدید را از نظر بیماری های felv,FIV و واکسناسیون و ضد انگل چک کنید و راهنمای آوردن یک گربه جدید به خانه را مطالعه ...
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...
سلام بنده ی سگ شیتزو تریر ۴ ساله دارم ک از دیشب بی‌حالی توش دیده شد امروز دوبار استفراغ کرد و بعداز اون ب پزشک ... سلام وقت بخیر، احتمالا واکنش الرژیک هست باید در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنین
سلام وقت بخیر ، خرگوش من چشماش یه کم درشت تر از همیشست و غذا نمیخوره ، احساس میکنم چشماش ورم دارن ولی هیچ قرمزی ... سلام وقت بخیر، فشار ریشه دندان در خرگوشها(به خاطر باز بودن ریشه ها) باعث بیرون زدن چشم میتونه بشه. هچنین آبسه ...