سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از سقطش ۳۹ روز میگذره ۲روز پیش لونه شو ساخت الان ب شکمش دست زدم سفت بود سینه هاشم برجسته بود میخوام بدونم چند وقت بعد سقط امادگی بارداری داره چون اگه ۲ ۳ روز بعدشم باردار شده باشه الان ۳۵ روزه ک بارداره ممکنه جون خودشو بچه هاش در خطر باشه ک ب دنیا نمیان؟یا زمان داره برای ب دنیا اوردنشون هنوز تو رو خدا جواب بدید لطفا

سلام وقت بخیر

ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست
احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود داره اما هیچ بچه ای در کار نیست

1/5 - (1 امتیاز)
سلام خرگوش من نوع مینی لوپ دیشب وقتی راه میرفت یک پاشو بالا میگرفت تو گوگل زدیم گفتن چیز مهمی نیس صبح دیدم ... سلام وقت بخیر قدرت اندام خلفی در لاگامورف ها بسیار بالاست و در مواردی ممکنه ستون مهره آسیب ببینه برای بررسی ...
سلام خسته نباشید.عروس هلندی ما مدفوعش زردرنگ شده و بیحاله.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرندتون درگیری گوارشی دارد و باید معاینه و مدفوع آزمایش شود.
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ
سلام من یک روزه یه خرگوش گرفتم خیلی کوچیکه و هیچی نمیخوره چیکار کنم یچیزی بوخوره؟ سلام وقت بخیر، باید یونجه بخوره، اگه نمیخوره باید معاینه بشه