سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره

سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید

2/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم ...
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ
سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگ ... سلام وقت بخیر علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی