سلام خرگوشم دیروز زایمان کرد و بعد بی حال شد و ادرارشم خونی شده و نمیتونه به بچه ها شیر بده میخوام ببینم میتونم بهش شیر گاو بدم یا فقط باید شیرخشک مخصوص بخورن؟ براشون شیشه شیر خریدم ولی از دهنشون میفته لطفا میزان شیری که باید روزانه بدم هم بگین

سلام وقت بخیر

به مادر شربت کلسیم بدین
خرگوش ها رو‌ با اتصال به سینه مادر وادار به خوردن شیر کنید
در غیر این صورت از شیر خشک بچه گربه استفاده کنیذ

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه
سلام همستر من تازه زایمان کرده بود همه ی بچه هاش توی چند روز کبود شدند و مردند دلیلش چیه ؟ سلام علت های زیادی از جمله نارس بودن یا کمبود های مادر ممکنه وجود داشته باشه