سلام خرگوشم دو سه باره ادرارش نارنجی قرمز هست ولی خون نداره تو ادرارش برا جی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر، رنگ ادرار در این مجودات نارنجی کهربایی هست و طبیعیه.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من چندتاهمستردارم تازگی یه بیماری گرفتن دست وپاهاشون شبیه آبسه میشه بعدشم سیاه میشه ودرمراحل دید پنجه ... سلام وقت بخیر در این‌مورد جنسیت و سن موضوع مهمی هست یکی از دلایل پرکاری غده فوق کلیه هست
یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ...
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
سلام خرگوش اگر مدفوع خودشو بخوره چه معنی داره؟! و اگر بخوایم این کارشو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟! کمبود غذایی ... سلام وقت بخیر هیچ ارتباطی با رژیم غذایی نداره به نوع ماده غذایی هست که خودشون میسازن و مصرف میکنن