سلام خرگوشم داره می‌میره فکر کنم. خرگوش من امروز خیلی بی اشتها شد، بعد که دقت کردم دیدم لرزش غیر عادی داره، ادرار و مدفوع نمی‌کرد. بعد چند ساعت ادرار و مدفوع کرد ولی حالش بدتر شد و هی کج میشه میفته رو زمین. شرایط ندارم ببرمش دامپزشکی باید چیکار کنم

سلام و وقت بخیر، این علائمی که میگید بحرانی هستند و باید به دامپزشک مراجعه کنید.

4.1/5 - (9 امتیاز)
سلام وقت بخیر. یه دونه خرگوش ۴ماهه دارم که خیلی لاغره چی براش خوبه بخوره؟ پلت پروئین براش گرفتیم اما نمیدونم ... سلام وقت بخیر یونجه شربت کلسیم
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...
سلام من یک روزه یه خرگوش گرفتم خیلی کوچیکه و هیچی نمیخوره چیکار کنم یچیزی بوخوره؟ سلام وقت بخیر، باید یونجه بخوره، اگه نمیخوره باید معاینه بشه