سلام خداقوت بچه ی گربمون 2ماهشه هیستمپری گرفته. چهار روز ویال دگزا و سفازولین به اندازه ی 4میل تزریق کردم و دیروز شیر گاوجوشیده خوروندم. شب دوبار و امروز صبح هم یکبار شاهد تشنجش شدم. مدت تشنج 20ثانیه تقریبا. علت تشنج بخاطر شیر میتونه باشه؟

سلام و وقت بخیر، دارو های اشتباه میتونه باعث بشه. حتما به دامپزشک مراجعه کنید

4.7/5 - (3 امتیاز)
سلام من یدونه نوزاد گربه داخل پارکینگ خونمون پیدا کردم و مادری نداشت حتی یک روز هم منتظر موندم ولی خبری از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه و گرفتن عکس رادیولوژی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر گربه خابیده بود وقتی بیدار شد دیدم دست جولوی راستش میلنگه باید چیکار کنم☹️ سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه که در صورت مو برداشتگی یا شکستگی احتمالی تشخیص داده بشه
سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش ... سلام وقت بخیر ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق ...
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...