سلام حدود یک ماه یا یک ماه و نیم پیش سگموبرای پیاده روی برده بودم بیرون یه گربه رو دنبال کرد گربه بهش چنگ زده بودزخم شد خیلی کوچیک بود زخمش من آوردم خونه جای زخمشو شستم الان چند روز یه بار پشت یکم پایین تر از گردنش داغ میشه در حد دو سه دقیقه بعد اوکی میشه یکی از چشماشم قرمز شده پیش دامپزشکم بردم گفت چیزی نیست چشمش عفونت داره بهش قطره داد ممکنه از گربه بیماری گرفته باشه ؟

سلام وقت بخیر

اگر زخم کوچک بوده و پیش دامپزشک هم بردید ، پس اون موضوع برطرف شده
در مورد چشم هم حتما قطره رو ادامه بدید
در مورد گرمی اون منطقه از گردنش هم باید دامپزشک ویزیت کنن

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مر ... سلام وقت بخیر مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون ...
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود داداش کوچیکم اومده با ریکا شستش من خونه ... سلام وقت بخیر، به دلیل حساسیت هست. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا پس از معاینه قطره چشمی و داروی ضد حساسیت ...
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره ... سلام وقت بخیر التهاب معده پیدا کرده ۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز ...