سلام حالتون خوبه تو رو خدا بهم جواب بدین😭😭😭شما تحصیل کرده این میدونید .. من یه عروس هلندی دارم اجی کوچیکم دیروز حواسش نبود روش پا گذاشت من نمی‌دونم فشار تا چه حد بوده 😭😭😭💔 الان عروس هلندیم زندست فقط یکم بی حال تر شده انگار قبلا خیلی لوازم میخوند امروز اصلا صداش در نیومد 😭😭😭💔می‌تونه قسمتی از بدنش شکسته شده باشه؟😭😭😭لطفاً بهم بگین تو رو خدا من دیروز تاحالا صد بار مردم از بس گریه کردم😭😭😭

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه سلام وقت بخیر این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
سلام عرض ادب پرنده طوطی عروس من چند روزی کسل هستش و اسهال خونی داره سلام وقت بخیر قطعا یک مشکل گوارشی جدی برای پرنده حادث شده و بهتر است توسط دامپزشک پرندگان معاینه شود.
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.